Η Λεμεσός
και η έκθεση

Η έκθεση 3rd Limassol Motor Show & Motion δεν είναι απλά μια έκθεση ενημέρωσης και παρουσίασης. Είναι ένα αποτέλεσμα μελέτης πολλών χρόνων που περίμενε την κατάλληλη στιγμή να πραγματοποιηθεί με στόχο να αποτελέσει στα επόμενα χρόνια ένα θεσμό που θα είναι ταυτόσημος με την ανάδειξη της πόλης της Λεμεσού. Εδώ ακριβώς είναι ένα σημαντικό στοιχείο που θα πρέπει να επιστήσουμε την προσοχή. Η Λεμεσός είναι αναμφισβήτητα πια, μια Ευρωπαϊκή πόλη που έχει ξεφύγει από τα στεγανά και στενά πλαίσια της Κύπρου.

 

Οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες είναι σχεδόν αναρίθμητες.

 

Η Λεμεσός βρίσκεται σε απογείωση και θα λέγαμε πως έχει δημιουργήσει μια εικόνα που έχει αποκτήσει διεθνή σύνορα. Η έκθεση αυτή έρχεται να συνδράμει σε αυτή την εικόνα και αποτελεί ακόμα μια καλή ευκαιρία να λάβει τη καθολική στήριξη από όλους και να εκθέσει τους συμμετέχοντες σε χιλιάδες ντόπιους και ξένους επισκέπτες.

Η Μαρίνα Λεμεσού αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών και αποτελεί πλέον ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα σημεία της Ανατολικής Μεσογείου.
Το ιδανικό κλίμα του Σεπτεμβρίου παράλληλα και με άλλες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρο στην περιοχή εγγυόνται την κάθοδο χιλιάδων επισκεπτών.

Ο χώρος εκεί με δεκάδες υπηρεσίες εστιατορίων, καφετεριών, εκατοντάδες χώρους στάθμευσης αλλά και χώρους αναψυχής για όλη την οικογένεια, προσφέρεται όσο κανένας άλλος για την υλοποίηση μιας τέτοιας έκθεσης.

Θα λέγαμε πως η έκθεση αυτή είναι μια διαφορετική αλλά σίγουρα μια έξοδος για όλη την οικογένεια.

 

Η είσοδος για το κοινό είναι Δωρεάν