Η Λεμεσός
και η έκθεση

Η έκθεση 2nd Limassol Motor Show & Motion δεν είναι απλά μια έκθεση ενημέρωσης και παρουσίασης. Είναι ένα αποτέλεσμα μελέτης πολλών χρόνων που περίμενε την κατάλληλη στιγμή να πραγματοποιηθεί με στόχο να αποτελέσει στα επόμενα χρόνια ένα θεσμό που θα είναι ταυτόσημος με την ανάδειξη της πόλης της Λεμεσού. Εδώ ακριβώς είναι ένα σημαντικό στοιχείο που θα πρέπει να επιστήσουμε την προσοχή.

Η Λεμεσός είναι αναμφισβήτητα πια μια Ευρωπαϊκή πόλη που έχει ξεφύγει από τα στεγανά και στενά πλαίσια της Κύπρου.

Οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες είναι σχεδόν αναρίθμητες.

Η ανάπτυξη της Λεμεσού βρίσκεται στο αποκορύφωμά της και θα λέγαμε πως έχει δημιουργήσει μια εικόνα που έχει αποκτήσει διεθνή σύνορα. Η έκθεση αυτή έρχεται να συνδράμει σε αυτή την εικόνα και αποτελεί άλλη μια καλή ευκαιρία να λάβει τη καθολική στήριξη από όλους και να εκθέσει τους συμμετέχοντες σε χιλιάδες ντόπιους και ξένους επισκέπτες.

Το παλιό αναδιαμορφωμένο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού είναι ένα στολίδι που θα αξιοποιηθεί και θα προβληθεί με τον καλύτερο τρόπο. Ο χρόνος είναι επίσης επιλεγμένος με κριτήρια που έχουν να κάνουν με το κλίμα και τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στη Κύπρο.

Τον Σεπτέμβριο, η θερμοκρασία στο νησί είναι συνήθως σε επίπεδα σχεδόν ιδανικά. Ο κόσμος μετά το καλοκαίρι αποζητά μια καλή ευκαιρία να βγει έξω. Ο χώρος εκεί με δεκάδες υπηρεσίες εστιατορίων, καφετεριών, εκατοντάδες χώρους στάθμευσης αλλά και χώρους αναψυχής για όλη την οικογένεια, προσφέρεται όσο κανένας άλλος για την υλοποίηση μιας τέτοιας έκθεσης.

Θα λέγαμε πως η έκθεση αυτή είναι μια διαφορετική έξοδος για όλη την οικογένεια.

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν και ελεύθερη για όλους.