Κάθε όχημα Lexus είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής, η οποία έχει εφαρμοστεί με τη μεγαλύτερη προσοχή στην ποιότητα. Στόχος της Lexus να βελτιώνει κάθε πτυχή της οδηγικής εμπειρίας. Με την ολοένα και αυστηρότερη νομοθεσία και Ευρωπαϊκά πρότυπα  για χαμηλότερους ρύπους, η αυτοφορτιζόμενη υβριδική τεχνολογία της Lexus, σίγουρα αποτελεί την καλύτερη λύση.

Ως γνήσια πρωτοπόρος, η Lexus χρησιμοποιεί την εμπειρία που έχει αποκομίσει συνδυάζοντας ηλεκτροκινητήρες και κινητήρες καυσίμου στην υβριδική τεχνολογία από το 2004.

Τα Αυτοφορτιζόμενα Υβριδικά Lexus συνδυάζουν απρόσκοπτα τη βενζινοκίνηση και τον ηλεκτρισμό. Κάθε Αυτοφορτιζόμενο Υβριδικό Lexus φορτίζεται μόνο του κατά την οδήγηση. Είτε είναι ένα μικρό hatchback, ένα SUV/Crossover, ένα σεντάν ή ένα σπορ κουπέ υψηλών επιδόσεων, ολόκληρη η γκάμα των Αυτοφορτιζόμενων Υβριδικών Lexus προσαρμόζεται στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής του κάθε οδηγού.

Χάρη στην απαράμιλλη τεχνογνωσία, και με πωλήσεις πέραν των 1,45 εκατομμυρίων οχημάτων παγκοσμίως μέχρι σήμερα, η Lexus φέρνει την Υβριδική πολυτέλεια δυναμικά στο παρόν.

Το συναρπαστικό και τολμηρά προκλητικό Lexus ES καταρρίπτει το κατεστημένο των executive σεντάν. Το ES συνδυάζει μια εντυπωσιακή κουπέ σιλουέτα με την ευρυχωρία και τον εκλεπτυσμό μιας σεντάν ναυαρχίδας, προσφέροντας κομψότητα και άνεση σε ένα εξαιρετικό όχημα.

Χάρη στο σασί του, το ES παρουσιάζει ένα κομψό πλευρικό προφίλ, πλατιά πρόσοψη και χαμηλό κέντρο βάρους. Επιπλέον, και παρά την κουπέ γραμμή του, το executive σεντάν προσφέρει άνεση χώρου για όλους τους επιβάτες.

Κατά την οδήγηση στην πόλη, το επαναστατικό Αυτοφορτιζόμενο Υβριδικό σύστημα 4ης γενιάς συχνά μεταβαίνει στη λειτουργία Ηλεκτρικού Οχήματος, εξασφαλίζοντας έτσι μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Το νέο Lexus ES  διαπιστεύτηκε από την Euro NCAP ως το ασφαλέστερο Premium Sedan που δοκιμάστηκε ποτέ, αφού έλαβε αξιολόγηση με 5 αστέρια για το 2018!  Το Lexus Safety System+ αποτελείται από προηγμένες τεχνολογίες Ενεργητικής Ασφάλειας που βοηθούν στην αποφυγή τριών από τους πιο συνηθισμένους τύπους ατυχημάτων: πρόσκρουση με προπορευόμενο όχημα, απομάκρυνση από τη λωρίδα και πρόσκρουση με πεζό.

Με το νέο αυτοφορτιζόμενο υβριδικό SUV NX 300h, ο οδηγός μπορεί να βιώσει την απόλυτη ευελιξία τόσο εντός όσο και εκτός της πόλης. Συνδυάζει ριζοσπαστική εμφάνιση με διαισθητικό σχεδιασμό και τεχνολογία, για μια ενισχυμένη οδηγική εμπειρία.

Με έμπνευση από την ομορφιά του τετηγμένου μετάλλου, το ΝΧ ρέει απρόσκοπτα στο αστικό τοπίο. Η πληθώρα διαισθητικών λειτουργιών που φέρει, ολοκληρώνεται με  τα κομψά φινιρισμένα δερμάτινα καθίσματα και το πολυτελές ηχοσύστημα.

Το υβριδικό σύστημα κίνησης του NX 300h διακρίνεται για την ιδιαίτερα πολιτισμένη του λειτουργία, που ταιριάζει απόλυτα με τον πολυτελή χαρακτήρα του μοντέλου. Παράλληλα, μέσα στην πόλη, εκμεταλλευόμενος και την μικρής διάρκειας ηλεκτρική λειτουργία του συστήματος, ο οδηγός μπορεί να διατηρήσει την κατανάλωση σε πολύ χαμηλά επίπεδα

Από την προκλητική πρόσοψη με τη δραματική τραπεζοειδή μάσκα Lexus, έως την σπορ σιλουέτα και την τολμηρή σχεδίαση στο πίσω μέρος, το ολοκαίνουριο Lexus UX προσεγγίζει με εντελώς νέο τρόπο τη σχεδίαση των Compact SUV.

Το εσωτερικό είναι εξίσου συναρπαστικό, με σχεδίαση που βασίζεται στην ιαπωνική αρχιτεκτονική έννοια του “engawa”, όπου τα όρια ανάμεσα στο μέσα και στο έξω ενώνονται απρόσκοπτα.

Το UX προσφέρεται με ένα Αυτοφορτιζόμενου Υβριδικό σύστημα νέας γενιάς, που συνδυάζει κορυφαία στην κλάση του οικονομία καυσίμου με εξαιρετικά ομαλές δυναμικές επιδόσεις.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το νέο Lexus UX crossover βαθμολογήθηκε με άριστα, συγκεντρώνοντας βαθμολογία 5 αστέρων, στις τελευταίες δοκιμές σύγκρουσης του 2019 Euro NCAP.

Το πεντάθυρο compact συνδυάζει εξελιγμένη αστική εμφάνιση με μοναδική τεχνοτροπία Lexus καθώς και τις πιο προηγμένες τεχνολογίες. Με το Lexus CT 200h ο οδηγός βιώνει μία αποκλειστική μορφή πολυτέλειας με υπέροχα φινιρισμένο δέρμα, καλαίσθητα ξύλινα ένθετα και άψογο χρώμα.

Το CT ξεχωρίζει γιατί είναι ένα πραγματικά πολυτελές compact αυτοκίνητο, που κινείται χάρη στην πιο προηγμένη αυτοφορτιζόμενη υβριδική τεχνολογία στον κόσμο . Στη σχεδόν αθόρυβη λειτουργία EV (Electric Vehicle) κινείται αμιγώς ηλεκτρικά, δεν καταναλώνει βενζίνη, και παράγει μηδενικές εκπομπές.

To ολοκληρωμένο σύστημα ενεργητικής ασφάλειας Lexus Safety System+ενισχύει τον έλεγχο του οδηγού, βοηθώντας τον να παραμείνει στη λωρίδα του με την Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας, διευκολύνοντάς τον όταν έχει κίνηση με το Προσαρμοζόμενο Σύστημα Ελέγχου Πορείας και, εντοπίζοντας επικίνδυνες καταστάσεις σε σχέση με άλλους χρήστες του δρόμου με το Σύστημα Ασφάλειας προ της Πρόσκρουσης, αναλαμβάνοντας δράση εφόσον χρειαστεί.

Το  CT είναι ένα μοναδικό μείγμα ποιότητας και ασφάλειας, χειροποίητης άνεσης και εξελιγμένης οικονομίας καυσίμου, συγκεντρωμένο σε ένα πεντάθυρο hatchback!