ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ


Αν και το μεγαλύτερο μέρος της έκθεσης είναι αφιερωμένο στους αντιπροσώπους αυτοκινήτων, δίνεται η ευκαιρία σε επιλεγμένες εταιρίες, υπηρεσίες και προϊόντα συναφή με τον κλάδο να δώσουν το παρόν τους.
Έτσι, μέσα από αυτή την έκθεση, δε θα μπορούσαν να λείψουν υπηρεσίες οι οποίες είναι συνυφασμένες με το αυτοκίνητο, όπως ασφαλιστικές εταιρίες, εταιρίες χρηματοδότησης, μεταπωλητές, τράπεζες και τραπεζικά σχέδια αγοράς αυτοκινήτου, εταιρίες ενοικίασης ή leasing, αλλά και οργανώσεις, σωματεία ή οργανισμοί οι οποίοι στηρίζουν ή στηρίζονται άμεσα ή έμμεσα από το θέμα αυτοκίνητο.
Αλλά όπως λέει και ο τίτλος της έκθεσης, μέσα στη λέξη “Motion” θα μπορούν να περιλαμβάνονται και κατηγορίες που έχουν να κάνουν σχέση γενικά με τροχοφόρα οχήματα και μέσα μετακίνησης. Και το σύνολο ολοκληρώνεται με προϊόντα και συστήματα συντήρησης, φροντίδας και διακόσμησης του αυτοκινήτου.

Επειδή η έκθεση θα αποτελέσει ένα σημαντικό τουριστικό προορισμό, έχουμε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο για να λάβουν μέρος επιχειρήσεις με αυτή τη θεματολογία όπως τουριστικές υπηρεσίες, ξενοδοχεία, αερομεταφορείς, προμηθευτές τηλεφωνίας και διαδικτύου κ.α.

Στα πλαίσια της οδικής συνείδησης, ένα επιπρόσθετο κομμάτι της έκθεσης θα είναι το «πάρκο οδικής συνείδησης» που χορηγεί και επιμελεί η Τροχαία Κύπρου, στο οποίο οι μικροί μας φίλοι και μελλοντικοί οδηγοί θα μαθαίνουν με διασκεδαστικούς τρόπους για τη σωστή οδική συμπεριφορά η οποία σώζει ζωές και κάνει την οδήγηση μια ευχάριστη δραστηριότητα.

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.